Miért játsszunk online kaszinóban rulettet?


mobil élő kaszinó élő kereskedővel

Ha kaszinókról van szó, az első játék, ami az ember eszébe jut a rulett, hiszen ez az egyik legismertebb és leggyakrabban játszott játék az online kaszinók esetén is. A legnagyobb különbség a fizikai asztalnál való rulettezés és az online kaszinó rulettje között az, hogy utóbbinál a számítógép és algoritmusa felügyel mindent, az általa generált véletlen szám a nyerő szám és nyeremény esetén azonnal hozzáadásra kerül a virtuális számlánkhoz az összeg.

Szintén nagy előnye az online kaszinós rulettnek, hogy bármikor felállhatunk az asztaltól és bármikor is csatlakozhatunk és egyáltalán nincs szükség arra, hogy várakozzunk. Persze az online kaszinók élő kaszinói esetében van lehetőség az eredeti golyós változatra is, ha az ember erre a hangulatra vágyik, ráadásul ilyen esetben a krupié tud is segíteni a játékosoknak az élő stream segítségével. Ezzel pedig már el is mondtunk néhányat az online kaszinós rulett előnyei közül, hiszen egy fizikailag is létező kaszinóban egy zsúfolt estén előfordulhat, hogy várnunk kell a rulettasztalnál, online térben ez nem fordulhat elő, megtesszük a tétünket és már játékban is vagyunk.

Ugyanilyen hasonlatot lehetne mondani a tétekről is, hiszen míg egy "normál" kaszinóban akár több ezer forintos beugró is lehet, online térben akár fél dollárral is beszállhatunk a játékba. Ezenkívül az online kaszinók esetén kipróbálhatunk több rulett változatot is, mint például az európai rulettet, amiben jóval kisebb a ház nyerési aránya, ráadásul ha online játszunk, akkor a helyzetből kifolyólag rövid idő alatt rengeteg pörgetést tudunk végigjátszani, így rövid idő alatt kipróbálhatunk stratégiákat, visszahozhatjuk a veszteségeinket és így tovább. Tanuljon új stratégiákat akár online, akár élő rulettként ...

És természetesen a bónuszok és a promóciók is nagyon sokat dobnak az élményen, sok kaszinó ugyanis jópár ingyen pörgetést kínál az új vagy éppen visszatérő játékosoknak. Ettől függetlenül, amikor azt akarjuk eldönteni, hogy melyik online kaszinónál kezdjünk el rulettezni, értelemszerűen az elérhető játékok számát, a felület kezelhetőségét, a gyors kifizetési opciót és a jó ügyfélszolgálatot kell szem előtt tartanunk és esetleg szükség esetén még érdemes kipróbálni ingyen játékokat is, hogy lássuk, milyen lesz a tapasztalatunk. Ha pedig nyerni is akarunk a ruletten, akkor néhány egyszerű stratégiát érdemes megfogadnunk. Az első ilyen, hogy próbáljuk az összes elérhető változatot, hogy megtaláljuk azt, amelyikben a legjobbak lehetünk.

Megfontolandó stratégiák online rulettezéshez


mobil élő kaszinó élő kereskedővel

A második megfontolandó stratégia a megfelelő bankmenedzsment, döntsük el előzetesen mennyi pénzzel akarunk játszani, milyen tétekben utazunk és innentől kezdve semmiképp ne változtassunk ezen, se akkor ha nyertünk, se akkor ha többször veszítettünk. Azt is mindenképpen nézzük át, hogy milyen szorzókat kínál az adott online kaszinó milyen fogadásra, hiszen így tudjuk optimalizálni a lehetséges nyereményünket. És kezdésként semmiképp komplex dolgokkal kezdjünk, érdemes szimplán csak egy bizonyos színre fogadni, ami nem kínál nagy nyereményt, de legalább barátkozunk a játékkal és sikerélménnyel kezdhetjük a játékunkat. És a siker akkor érkezik, ha tájékozódunk.

És hogy melyek a jelenlegi legjobb online kaszinók ruletthez? Rengeteg ajánlást olvashatunk, de nagyon nem találhatunk rossz véleményt például a 888Casino oldaláról, amely nagyon jó nyerési arányt, élő rulettjátékot és rendkívül gyors kifizetést kínál, amellett, hogy szinte az összes létező rulett-opció elérhető náluk. A JackPot City online kaszinót is sokan ajánlják, hiszen egy régóta létező stabil oldalról van szó, amely általában mindig nagyon komoly bónuszokkal fogadja az új játékosokat és rulettben is nagyon erős. Harmadikként pedig talán a BetWay kaszinóját lehet megemlíteni, egy 2006 óta létező régi oldalról van szó, ahol komolyak a belépési bónuszok, van élő játéklehetőség és rövid idő alatt hozzájuthatunk a nyereményünkhöz. Úgyhogy remélhetőleg a fentiek meggyőzték a kétkedőket, hogy online kaszinóban is nagyon jó rulettet játszani, sőt esetenként jobb is, mintha élőben, egy kaszinóban pörgetnénk.